8 december 2011

Jonas

Det här är Jonas från Jonas Lundqvist Information i Skellefteå. Jonas och jag inledde vårt samarbete för snart 10 år sedan då jag jobbade som intendent på Olofsfors bruksmuseum. När jag tog över Kafé Anno 1762 fortsatte vi samarbetet och nu hjälper han mig med min bok. Det känns skönt att ha någon som lärt känna mig under åren och som vet hur jag tänker. I sitt företag jobbar han med projektledning och kommunikation och har producerat en rad böcker, nu senast "Julglädje på Medlefors".

Idag hade vi ett arbetsmöte på ett kafé inne i Umeå. Jonas hade tagit med sig förslag till mallar som jag kan använda när jag skriver texter och sätter bilder. Boken ska kretsa kring sju årstider och varje årstid ska färgsättas. Det var mest det vi diskuterade. Färg och så typsnittet förstås. Inte helt lätt i den uppsjö som finns. Och redan nu bör jag ta beslut om papperskvaliteten då färgerna beter sig olika beroende på om pappret är bestruket eller obestruket. Blankt har papper har jag redan valt bort. Men det hade han ju redan förstått, Jonas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar