7 februari 2012

Stickkafédags!Någon påpekade för mig att jag syns ovanligt lite på bild själv med tanke på vilken typ av blogg det här är. Kan bara instämma så - voilà! Båtbyggar´n hanterade kameran och syftet var att visa upp mina nystickade vantar med matchande mössa som en lite "teaser" inför torsdagens stickkafé.

Nu när jag inte längre driver kaféet anordnar vi stickkvällarna i samarbete med Studiefrämjandet istället, men fortfarande med Gertrud på Olofsfors Garn och Tyg som samarbetspartner. För dig som akut behöver garn håller hon extraöppet i butiken 18.00-18.45.

Vi träffas vid fem tillfällen i vår - första gången på torsdag kväll, 9 februari, kl 19.00 i Oasens kafeteria. Föranmäler dig gör du till: sirpa.karki@studieframjandet.se. Senast dagen innan vill jag ha din anmälan.

Datum för övriga stickkvällar är: 23 februari, 15 mars, 12 och 26 april.
Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar