29 mars 2012

Men hallå där!Igår upptäckte jag till min förvåning att årets första rabarberknopp tittade upp. Nu?! Men blandade känslor betraktade jag den och kunde konstatera att den var framme en månad tidigare än vanligt. Hm. Fanns det annat som börjat gro? Jodå - där tittade några snödroppar fram.Och se där. Kajpen och luftlöken hade börjat spira. En kvarglömd luftlök hade börjat skjuta skott. Den fick följa med mig in.Igår kom också årets fröskörd med posten. Jag köpte en trädgårdstidning med ett tema som passar mig - köksträdgård. Efter att ha bläddrat i den blev jag än mer otålig. Nu blir det en lång väntan. Jag får nog peta ner lite krassefrön för att stilla abstinensen.

Idag skriver vi 29 mars. Mars är snart till ända. Jag bakar tårta till Båtbyggar´n som fyller år. Budapest med hallon och massor av grädde.
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar