14 maj 2012

Men se där!Under min kvällsrunda i trädgården ikväll kunde jag konstatera att det händer saker trots regn och iskalla stormvindar från havet. Körveln har kommit en bit på väg, liksom libbstickan, precis de örter jag köpte skyltar till i slutet av förra säsongen. De låg framme vid kassan i Blomsterboden i en liten korg med reaartiklar.

En bit längre in i trädgårdslandet tittar sparrisen upp. Än har det inte blivit mycket till skörd, men jag lever på hoppet att en dag så...


Trädgårdsnattviolen jag grävde upp under vår båttur till ön Norrskär i Vasa skärgård ifjol, har överlevt och verkar trivas bra. Jag tänker mig att den ska sprida sina dofter i vår trädgård under ljumma sommarkvällar. För visst blir det väl sommar i år med? Eller? 

Så här stilla låg i alla fall havet mitt ute i Kvarken den saliga julidag anno 2011 då jag hämtade hem trädgårdsnattviolen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar