24 juni 2012

Semestertider


Midsommaren är snart till ända för denna gången och nu börjar semestertiderna på allvar. Vår by som övriga delar av året är tyst och stilla, befolkas av semesterfirare. Hela året har vi hittat spår lite här och där efter deras förra besök.

De kommer med båtar, husvagnar, i bilar, på cyklar mm. Sommarstugorna fylls med liv och rörelse och på vägen utanför vårt hus passerar människor i klungor, parvis eller under en ensam joggingtur.  En del vinkar glatt och vi vinkar tillbaka även om vi inte alltid ser vilka det är.

Själv ska jag jobba i min kompis garn & tygbutik (Olofsfors Garn & Tyg) inne i Nordmaling till veckan. Kul ska det bli. Och lite spännande. Tyg är inte min starkaste sida så det känns skönt att jag har Åsa på syateljén som stöd. Vi kanske ses?


1 kommentar:

  1. Jamen, det gjorde vi jul! Tyg är inte heller min starka sida, och om förkläden - äger själv också flera, men kommer håg att jag har den först när jag ser de vita mjölresterna på mina kläder (av någon anledning bakar jag alltid när jag är klädd i svart....)

    SvaraRadera