28 oktober 2012

Anki

Det här är Anki Berg. Och Truls, hennes kattunge som du som besökare själv får avgöra om du vill kalla hon eller han. Jag försökte mig på med ett "hen" men kände att det var inget för mig. Jag har inte riktigt förstått mig på det där med "hen". På något sätt känns det som om det skjuter över målet. För mig är hon hon och han är han, resten sitter i vårt medvetande. Men nu var det ju inte det jag skulle skriva om.

Anki jobbar till vardags som informatör på Västerbottens museum, men just den här söndageftermiddagen agerade hon mitt bokstöd. Inte bokstöd bildligt talat utan stöd i form av bollplank och korrekturläsare till min bok. Vi hade intressanta diskussioner om texter. Sådana diskussioner som jag gillar att ha just med Anki. Vi vinklar lite hit och dit och helt plötsligt uppenbarar sig ett "Ahaaa"! Man kan kalla det för konstruktivt också om man vill.

Tack Anki!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar