14 november 2012

Skellefteå tur och retur


Början av denna vecka tillbringade jag i Skellefteå där Jonas Lundqvist, som står för den grafiska formen till boken, håller till. Min tanke är att jag innan jul ska få iväg några sidor till olika förläggare med en förfrågan om de vill ta sig an den. Jag har inte särskilt stora förhoppningar på att någon vill, men det är värt ett försök i alla fall. Är det ingen som nappar så ger jag ut den på s k "eget förlag", så som jag tänkte från början.

Jag fick lite värdefulla tips av Jonas och väl hemma igen blev det än mer bollande med dottern som är hemma på blixtvisit innan hon åker vidare till Colorado. Oj, vad jag är tacksam för alla synpunkter! Det här är ju inget jag gör till vardags precis. Roligt är det och nu känns det som om det verkliga kommer att ske!

På bussen hem från Skellefteå var det en otroligt servil värdinna som gick från den ena resenären till den andra och frågade: "Hade du velat ha nå´t?" Efter att själv ha brottats med formuleringar och tempus fram och tillbaka ett tag nu kändes det befriande. Jag förstod ju vad hon ville.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar