30 december 2012

Julgåvor – del 2

En av de tre böckerna jag fick i julgåva var en receptbok av ett ovanligare slag –"Photoshop-recept", av Sanna Lund. Det var svärdottern Karin som tipsat Båtbyggar´n om boken. Hon hade förmodligen sett mig fingra på den i Fotografiskas museishop tidigare i vinter.

Och en receptbok är det. Man följer helt enkelt instruktionerna punkt för punkt. Mitt första försök blev bilden ovan. Resultatet ska likna det som kallas fotoeffekten "Earlybird" på Instagram. Originalbilden ser du nedanför.

Roligt att leka lite med mina bilder och en lämplig mellandagssysselsättning då en besvärlig förkylning håller mig inomhus. Ute har det varit fantastiskt vinterväder som tyvärr byttes till regn igår.

Imorgon tar 2012 slut, så gott slut på er och gott nytt år!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar