22 februari 2013

Jenny Stade

Häromdagen hade jag en arbetsträff med Jenny Stade. Vi satt i ett mörkt hörn på Costas i Umeå hukandes över min dator (därav den dåliga bildkvaliteten).

Jenny ska göra illustrationer till min bok och vi diskuterade upplägg, omfång, tidsaspekt mm. Otroligt nog börjar arbetet med boken gå mot sitt slut. Min förhoppning är att den ska vara tryckt och klar någon gång i maj.

Jenny är frilansade illustratör och har bl a haft uppdrag åt Region Skåne, Friends och Profilteatern. När hon skickade mig sin portfolio föll jag för att hennes förmåga att skifta uttryckssätt efter uppdragsgivare. Som en riktig illustratör alltså. Ni väntar jag med spänning på de skisser som kommer att droppa in i min mailbox allteftersom.

Och så är det helg igen!
SMHI lovar sol. Underbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar