23 mars 2013

KaféutbudIgår var jag på Västerbottens museum och presenterade mina idéer för vad som ska serveras på kaféet. I det lilla köket dukade jag upp soppa, sallad, fisk- och charkdelikatesser till lunch och på eftermiddagen ringlade kön lång då hela personalen skulle förse sig av de kakor jag bakat och tagit med mig. Det var verkligen roligt med så mycket respons i form av idéer och frågor! Nu finns det något att jobba vidare utifrån.

En av kakorna som jag bjöd på var Signilds kladdkaka. Receptet hittar du under fliken "Recept".

Idag skiner solen igen och temperaturen har stigit något. Båtbyggar´n och jag tog oss en skotertur till Kråken. Färden dit gick igenom skogen dit och över isen hem. Jag vet inte när jag åkte skoter senast – kanske tjugo år sen. Drygt. Det var hur kul som helst! Imorgon ska vi bege oss ut till iskallorna på Grisselklubben.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar