17 mars 2013

Sällskap

 
I helgen är jag ensam här på gården. Sandviken tog sig till finalen i bandyn och Båtbyggar´n bestämde sig på stående fot att ta med sig svärfar till Stockholm för att heja fram laget till SM-guld. Svärmor bestämde sig för att haka på. Själv jobbar jag med bilderna till boken och sitter mest framför datorn.

Men helt ensam är jag inte – utanför fönstret tuggar dovhjortarna i sig de solrosfrön som fallit ner från fågelbordet. Jag betraktar dem där jag sitter och inmundigar min lunchsoppa. En av dem har tappat ena hornet och jag kommer på mig att undra om hjortar också kan få belastningskador. Lite jobbigt ser det ut att vara, lite som att åka skidor med en stav.

Nu ska jag fortsätta letandet efter en omslagsbild till boken. Jag tror kanske jag vet vilken det blir.
Trevlig söndag på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar