16 april 2013

Farmors kök

Igår presenterade jag mitt förslag till kafékoncept för Västerbottens museum. Jag har kallat det för "Farmors kök" och kaféets image och känsla ska utgå från den inredning som inredningsarkitekten på Sweco ritat. Kaféet ska invigas 15 juni och jag har nu fått en halvtidsanställning fr o m maj till september för att sjösätta konceptet i samarbete med den kaféföreståndare som ska anställas.

26 april är det slutbesiktning av museets ombyggnation inklusive det nya kaféets lokaler. Om två veckor? tänkte jag där jag gick runt bland alla verktyg. Byggnadsarbetarna verkade dock lugna så de har nog full koll på läget.

På bilden nedanför syns utgången till kaféets uteplats. Sommar! Visst längtar man nu?


1 kommentar:

  1. Ville bara tacka för din fina blogg, den riktigt doftar båda bakverk och hav!

    SvaraRadera