15 maj 2013

Den som väntar på något gott...

Som sagt – den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Jag vet, aldrig ska det vara. Men jag pratade med tryckeriet idag och fick reda på att han som ska jobba med min bok har varit borta och det innebär att de inte satt igång produktionen av den förrän idag. Oj, vad jag blev besviken! Det innebär att boken är ett par veckor bort. Herregud, jag som har planerat "släppfest" och allt! De har lovat att göra allt de kan för att den ska vara klar tills dess. I värsta fall trycker de upp några exemplar med mjuk pärm så jag har något att visa upp.

Roligare är det att vänta på sparrisen och på att de första nässlorna ska hamna på tallriken. Det verkar som de bli klara före boken. Ja, ja. Nu är det som det är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar