31 maj 2013

Släppfest


Igår hissades flaggan på gården. Den sedan länge inplanerade släppfesten skulle äga rum och jag skulle få en möjlighet att tacka alla som på olika sätt bidragit till boken. Det var nervöst in i det sista - skulle det bli en släppfest med eller utan bok? Gudskelov blev det med bok. En kurir från Umeå kom med det allra första exemplaret och det var med blandade känslor jag bläddrade i den. Efteråt tog jag ett djupt andetag och tänkte att nu, nu var det gjort.

Vädret kunde inte ha varit bättre och vi dukade upp i trädgården. Båtbyggar´n och sonen gjorde en hjälteinsats då tiden visade sig vara knapp. Precis som svägerskan och svågern.


Åsa och Marianne ryckte in och fyllde på glasen.

Min syster Sisko hade kommit hela vägen från Hammerdal. Här i samspråk med Kristina.

Jenny Stade som gjort illustrationerna till boken kom med sin man Amos.

Här tackar jag Anki Berg som gjort en hjälteinsats med korrekturläsandet.


Siw, Aulis och Folke är tre av fyra personer som jag porträtterar i boken.


Lite nyfiken blir jag på vad Conny och Per skrattar åt. Jag blir glad själv när jag ser fotot.

Boken gick från bord till bord under kvällen. Här sitter Linda och Åsa och bläddrar i den.


Kvällen blev fantastisk på alla sätt. Den hägg som Birger som tidigare bodde i vårt hus, hämtade hem från Bleken en gång för länge sedan, slog ut lagom till festen. En bra plats för fotografering.

Idag har de ringt från tryckeriet och resten av böckerna kommer på måndag eftermiddag. Underbart! Ni som vill köpa eller hämta ut det exemplar ni beställt, kan göra det under Svenska flaggans dag då jag är hemma hela dagen. 300 kr kostar den.

Min systerdotter Anki plåtade allt och alla. Marianne tog den här bilden på oss. Tack Anki och alla ni andra som kom och förgyllde försommarkvällen här på gården!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar