4 juni 2013

Distribution av böcker

Igår hämtade jag böckerna från tryckeriet och idag på förmiddagen har jag gjort iordning högar med förhandsbeställda böcker.

På torsdag 6 juni är jag hemma hela dagen (efter morgonpromenaden med Lilljaffa) och då kan ni som bor i närheten titta in och hämta de exemplar ni lagt undan. Även om ni inte lagt undan någon bok går det bra att titta in för att kika på boken.

Boken kostar 300:- och jag vore tacksam om ni tog med er jämna pengar.

Jag kan även skicka boken via post. Beställ den då genom att sätta in 300:- + porto (45:- 1 st /bok, 69:-/två böcker) på bg nr: 5980-8733. Glöm inte att ange namn och leveransadress.

Välkomna!

2 kommentarer:

  1. Oj vad spännande, tyvärr kan jag inte komma förrän på söndag. Är det ok?
    Eva på Klubben

    SvaraRadera