24 juli 2013

Limmo-design

Vi har haft besök ett par nätter av en kursare från min tid vid universitetet i Uppsala. Ett efterlängtat återseende efter flera decennier. Hon var på en liten roadtripp med sin kompis och jag guidade dem runt en dag.

Vi tog bl a en tur till Lillemor Elfgren på Limmo-design, en garnnörd, som hon själv kallar sig. Limmo-design håller till både på nätet och i en ateljé i Brån utanför Vännäsby.

Vi tummade på hennes handspunna färgglada garner på hyllorna och lät fingrarna glida genom ett par nytvättade härvor med inslag av hundhår. Om du vill besöka henne på internet så följ den här länken: Limmo-design. Själv kom jag ut med ett grönt nystan som så småningom ska bli en trekantssjal.

En bonad i köket uppmanade oss till vidare aktiviteter. Fikat fick bli på mitt gamla kafé i Olofsfors.


Nu har Ingrid och hennes kompis Tina dragit vidare och jag har njutit av det fantastiska torkvädret. Snart är tvättkorgen tom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar