21 september 2013

Boklagret

Det har gått dryga tre månader sedan jag hämtade ett par lass bokkartonger från tryckeriet. Försäljningen har gått över förväntan och jag har gått in på de sista kartonger. Tack alla ni som beställt och köpt boken! Nu har jag passerat "break-even" vilket innebär att jag fått täckning för de kostnader jag haft. Jättekul!

Nyligen fyllde jag på med böcker hos Din Bok så nu kan du som bor i Umeå få tag på den på två ställen i stan (även Västerbottens museum har den till försäljning). I Nordmaling finns den på Kafé Anno 1762 på Olofsfors bruk, Åbrånets limousin i Hörnsjö och på Levar Hotell.

För er som har köpt boken vill jag informera om ett fel som smugit sig in på sid 114. Tyvärr. Trots alla korrektursvängar. Det är 0,5 l mjölk som fattas i ingredienslistan för Mamma Ellis kardemummasnurror. Nu vet ni det.

Ska du besöka Bokmässan i Göteborg nästa helg? Besök då monter F 02:14 på plan två (avdelning Mat & Trädgård, alldeles bredvid kockteatern). Där finns min bok i montern för "Årets svenska måltidslitteratur 2013". Här kan man ta del av den skörd av böcker som berör mat som utkommit under året och rösta på den bok man gillar i det som kallas "Folkets röst".

2 kommentarer:

 1. Namnet på bloggen fick mig att nyfiket närma mig den, och nu har jag läst länge och njutit av underbar natur.
  Jag är också båbyggarhustru......min man bygger modellbåtar:-)))
  Välkommen till min blogg http://pixelmojan.se
  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Tack Karin! Vad kul med fler båtbyggarhustrun. Min mans båtar är lite större än modellerna. Kolla in: www.batbyggeriet.com.
  Och jag ska kika in på pixelmojan.

  SvaraRadera