9 september 2013

Närproducerat i sommarvärme

I helgen var sommaren på återbesök. Lördagen tillbringade jag bland alla stånden på Bondens egen marknad och jag kände att jag bara måste göra ett litet inlägg som tack till alla de som lördag efter lördag står där och förgyller tillvaron för oss övriga. Tack!
För er som har möjlighet att besöka marknaden nästa veckan kan jag bl a rekommendera Gamla Salteriets "sjöbab" med friterad strömming i pitabröd, MaCo Grönts gurkor och Kafé Anno 1762´s fruktbröd.

Lyckligtvis var vi inte medvetna om de otrevligheter som utspelade sig längre in mot centrum då nynazister demonstrerade. Och som sagt, sommarvärme var det. 24° visade bilens termometer när jag parkerade vid Västerbottens museum för att delta i säsongens första berättarkafé.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar