10 oktober 2013

Kvällsföredrag med Nordmalings trädgårdssällskap

Inte många av sommarens blommor i trädgården återstår. En av dem är ett exemplar av Törnrosas kjortel som jag fick av Gunilla vid ett besök vid Norrskenets trädgård tidigare i somras. Anledningen till mitt besök hos henne var att jag skulle fotografera inför ett föredrag som jag ska hålla på Rundviksgården 11 november, kl 19.00 för Trädgårdssällskapets räkning.


Under kvällen tänkte jag dela med mig av lite tips hur man på ett enkelt sätt kan höja sina fotografier ett snäpp. Tips från en trädgårdsintresserad amatörfotograf. På bilderna ovan har jag tagit ett foto på samma motiv men med lite olika inställning på kameran. Ett litet smakprov från föredraget alltså.

Läs mer om trädgårdssällskapet på: www.nordmalingstradgard.se. Du hittar dem även på Facebook.
Välkommen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar