8 januari 2014

Nya uppdrag


Det nya året innebär nya uppdrag för min del. Ett kortare och ett mera långvarigt. Det långvariga uppdraget är åt Stiftelsen Navet där jag som verksamhetsansvarig ska jobba med affärsutveckling. Under våren ska jag bl a besöka företag och anordna tematräffar för kommunens företagare, vissa  specifikt riktade till kvinnliga företagare. Uppdraget känns både stimulerande och lagom utmanande.

Mitt rum är beläget i Temacenters Företagshotell på Levaråkern och i min korridor finns fler företag. Jättekul att ha kolleger att diskutera och ventilera idéer med! Söker du kontorsplats så finns den här!

Det andra uppdraget är åt projekt Idériket. Under hemsidan www.ideriket.nu ska alla Leader URnära projekt presenteras. Syftet är att sprida information, erfarenhet och kanske inspirera andra föreningar att jobba med utveckling. Mitt uppdrag är att förse hemsidan med bilder och ljudupptagningar från de projekt som genomförts i Nordmaling. Kika gärna in på hemsidan! Mer information kommer att läggas ut allteftersom.

Mot slutet av veckan har SMHI lovat klarare och kallare väder och det är jag glad för. Jag behöver allt ljus jag kan få när jag åker iväg med kameran. Och dessutom kanske det blir skridskoföre igen.


1 kommentar:

  1. Vilka spännande jobb du har! Lycka till med båda två!
    Kram Karin

    SvaraRadera