16 januari 2014

Slut!

Igår kväll besökte jag Nordmalings bibliotek och berättade om min bok "Båtbyggarhustruns bästa". Med mig hade jag de sista exemplaren av boken och nu, nu är dom slut! Det har verkligen gått över förväntan och jag måste snart ta beslut om jag ska låta trycka upp en andra upplaga eller inte.

Vår lokaltidning, VK, hade en liten notis om föredraget och en journalist ringde upp och ville att jag skulle svara på tre snabba frågor. En berörde bloggen. Jag kan inte mer än förundras över vilken spridningskraft media har! Några rader i tidningen och vips har jag ovanligt många besök på bloggen. Inte mig emot, det är alltid lika trevligt med besök.

Det är fullmåne, termometern visar -14° och isen inne i viken har lagt sig. Riktigt vinter till slut. Det får allt bli en promenad lite senare ikväll. Jag är ju ledig imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar