2 januari 2014

Snöfattigt


Snön lyser med sin frånvaro och jag försöker att på olika sätt se fördelarna med det. Som att vi slipper skotta snö, att hönorna kan sprätta runt i trädgården eller att jag kanske, kanske äntligen får se mina julrosor blomma i rabatten.

Det bästa som det snöfattiga vädret fört med sig är dock att jag äntligen vågat mig ut på ett par långfärdsskridskor. Jag är så dålig på all form av is. Livrädd för att halka omkull. Men det gick ju riktigt bra. Nu förstår jag inte varför jag inte gjort det innan.  Inte så att jag gjorde piruetter precis. Men jag är nöjd och med lite mer träning så. 

På nyårsdagen packade vi ryggsäcken med lite clementiner och resten av julens glögg och tillsammans med ett par vänner hade vi en härlig eftermiddag på Tannörsavans is. Ingen dåligt sätt att börja det nya året på. Nu hoppas jag att isföret håller i sig eller att snön vräker ner så att jag får testa mina nya skidor som jag fick i julklapp av Båtbyggar´n.

Hoppas du också haft en bra start på året!2 kommentarer:

  1. Jag tror jag hade tagit sparken! Det är 50 år sedan jag åkte skridsko!
    God Fortsättning på det nya året!
    Kram Karin

    SvaraRadera