25 april 2014

Nytt bokprojekt på gång

Vilket fantastiskt vårväder det har varit idag! Jag har varit på trädgårdsmässa i Umeå och när jag kom ut med kassar fyllda av alunrot och penséer i olika färger, närmade sig temperaturen 20°!

Nere på stan köpte jag mig en ny anteckningsbok. Det finns få saker som slår ett oskrivet blad som väntar att fyllas med tankar man gått och burit på en längre tid. Och idag var den dagen! Dagen då ett nytt bokprojekt skulle ta sin början.

Jag hade bestämt träff med min kompis Anki Berg på nya Kulturbageriet. Anki är i allra högsta grad involverad i projektet och under ett par timmar spånade vi på innehåll, tidsplan, finansiering och budget. Hur roligt som helst.

Vad det handlar om? Jag är ledsen men jag vill hålla på det ett litet tag till, tills lite fler saker fallit på plats. Jag hoppas ni har överseende med det. Jag hoppas också att vädret håller i sig och att ni får en fin helg! Själv ska jag plantera mina nyinköpta växter, städa bilen och gräva upp jordärtskockorna. Om jag inte fastnar i solstolen förstås. Risken för det är stor den här årstiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar