30 juli 2014

Ogräs


Vilka dagar det har varit! Inte någon gång sedan jag flyttade till Järnäsklubb har temperaturen nått så högt som nu. Och kvällarna - ljumma och myggfria.

Vi har befunnit oss på och vid havet under dessa dagar. Häromdagen kom jag på att jag rensar ogräs vart jag än kommer på gården. När jag simmar rycker jag upp sjögräs och sitter jag på stranden rycker jag upp gräs, strandärt mm. Jag vill ju inte att stranden ska växa igen och det är faktiskt ganska mysigt och sitta där i sanden med en kopp kaffe och radion, fylla korgen med ogräset lite allteftersom andan faller på.

Juli är på upphällningen och skördemånaden närmar sig. I köksträdgården växer det så det knakar. Även ogräset. Mellan sängarna ligger en grön matta av allehanda sorter med våtarven som bas. Det brukar bli lite si och så med sensommarrensningen. Tiden räcker inte till och annat pockar på uppmärksamhet. Jag tänker att var sak har sin beskärda del av tid.
2 kommentarer:

 1. Log när jag läste ditt inlägg: Jag drar upp ogräs var jag är!
  Goda och smaskiga recept som vanligt!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. naturally like your web site however you have to test the spelling on quite a
  few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I to find it very bothersome to inform
  the reality then again I'll certainly come back again.

  Visit my homepage Shipping Companies Chilliwack

  SvaraRadera