17 juli 2014

Vardagstips

Jag är säker på att det är fler än jag som svurit när de dragit ut plastfolie ur sin förpackning och hela rullen följt med. Men vet ni - det finns en liten flik på kortsidorna som man ska trycka in. Fliken gör så att rullen håller sig på plats. Den finns både på aluminium- och plastfoliepaketen. Jag vet inte om det är en nymodighet eller om den alltid funnits där. Plötsligt såg jag den bara och nu talar jag om det för alla jag vet. Min svärdotter Karin (som jag berättat det för flera gånger) tyckte jag skulle göra ett litet blogginlägg om det och nu är det gjort.

När jag tog fram en ny rulle med plastfolie såg jag att fliken redan var intryckt, kanske blir det standard på alla rullar snart. Det får man hoppas! Kanske ett litet i-landsproblem men ändå en detalj som gör vardagen lite enklare.


1 kommentar:

  1. Först förstod jag inte vad du skrev om. Men sen började det ljusna. Och jag var tvungen att kolla på min egen platsfolie rulle. Och fliken var intryckt. Mycket smart lösning.
    Kram Karin

    SvaraRadera