24 oktober 2014

Köpebröd

Jag kan förstå att det är lätt att få en fel bild av de som skriver de bloggar man följer. Så även av mig. Här gör jag inlägg om hur jag bakar, lagar mat, syltar mm som om jag inte gör annat. Så det är inte så konstigt att man kanske får uppfattningen om att till det här hushållet kommer inget köpebröd eller färdiglagad mat. Så är det naturligtvis inte. (Och det är inte heller så att jag förväntar mig hembakt överallt där det bjuds på fika.)

Idag smaskar vi på en köpetårta från Café Kakmonstret i Umeå. Jag har varit ett par dagar i Umeå och passade på att nappa på Kakmonstret extraerbjudande om en 8-bitars prinsesstårta. Vi har ju årsdag idag Båtbyggar´n och jag. Det får bli tårta både till förmiddagsfikat och eftermiddagsfikat. Jag valde en med  chokladmoussefyllning.

Ute är det höstrusk med stormvindar! I Umeå är det vitt av snö men här är det de skummande vågtopparna som färgar landskapet vitt. Trevlig helg!
2 kommentarer:

  1. Här är det blötsnömodd som gäller .Förmodligen så tinar den bort i helgen.Har aldrig provat prinsesstårta med chokladmousse.Det måste jag kolla efter och testa.Låter gott.Ha det så gott allihopa.Catharina i Svensbyn

    SvaraRadera
  2. Låter väldigt gott!
    Kram Karin

    SvaraRadera