27 november 2014

Advent i antågande

Advent är i antågande med allt vad det innebär. Båtbyggar´n längtar efter att få spela julmusik och själv längtar jag efter att få pynta med julblommor. En favorit, julrosen, har redan tagit plats på fönsterbänken i köket.

I helgen är det julmarknad på Olofsfors bruk och jag kommer att vara där och sälja min bok Båtbyggarhustruns bästa. Marknadspriser utlovas till den som besöker mig. Läs mer om julmarknaden på www.olofsforsbruk.nu.
Trevlig advent!

2 kommentarer:

  1. Idag när vi träffades på marknaden i Olofsfors nämnde du en kaka med tranbär. Jag kunde inte hotta nån med vit choklad, kanske du menade Tranbärstosca?

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Klistrar in en länk till receptet: http://www.batbyggarhustrun.com/2012/11/tranbarsblondies.html.

    SvaraRadera