13 februari 2015

Mobila bilder

Efter lång och trogen tjänst har min mobiltelefon bytts ut mot en ny. Den har fungerat bra under alla dessa år men jag har aldrig varit riktigt nöjd med kameran i den. På min morgonpromenad idag hade jag med mig min nya telefon för att testa hur den nya fungerar. Jag skulle vilja ha ett komplement till min stora systemkamera.

Här är en stämningsbild över viken ut mot gattet och det öppna havet. Bilden är lite missvisande. Så här mycket snö har vi inte överallt. Tvärtom gapar stora mörka fläckar i skogen och i princip alla vägar är istäckta. Inte roligt för oss som gillar riktig vinter. Men det är bara att gilla läget. Vi får väl "vintersporta" från TV-soffan istället och kanske läsa lite mobilmanualer. Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Tyckte att din mobila bild blev jättefin, härligt ljus!
    Klimpfjäll förekommer i många av Bernard Nords böcker, så jag tycker också "att jag har varit där".
    Önskar dig en fin "Alla-hjärtans-dag"!
    Kram Karin

    SvaraRadera