13 september 2015

Boksläppshelg

Det har varit en lång och intensiv helg. Och rolig! I fredags hade vi boksläpp för Brödkult i Västerbotten. Släppet började med en lunch på Rex för de som medverkat i och till bokens tillkomst. Sedan fortsatte det med  ett officiellt släpp på Umeå Smakfestivals scen på Rådhustorget.Rex´s kökschef Sara hade satt ihop en spännande tunnbrödbuffé meny med bestående av tunnbrödpizza med tomatsås, Gruyère och friterad ostronskivling, sallad med smörstekt hällakaka, wraps med draget lamm, dip med rostade mandlar, tomat och chili samt brynt smör med hårt tunnbröd.

Anki och jag visade ett bildspel om vår arbete med boken samtidigt som vi passade på att tacka alla som medverkat. Det var fantastiskt att återse några av alla de generösa människor som vi träffat i bagarstugorna runt om i länet. Utan dom hade det inte blivit någon bok.
Med på släppet var också mina svärföräldrar, Båtbyggar´n och sonen. Och svärdottern Karin som fotade.

Anki och jag är så nöjda. Och trötta. Nu återstår det att dela ut böckerna till alla som förhandsbeställt dom och att hitta fler återförsäljare.

Om du också vill köpa boken så klicka på länken till höger så hittar du information om hur du går tillväga.

Och så slutligen - tack Anki! Det har varit så kul att göra den här resan med dig!

1 kommentar:

  1. Har nyss kjøpt Brödkult-boka på Trolltrumman i Tärnaby, og gleder meg til å studere den til helga. Gratulerer med utgivelsen!
    Mvh Margrethe

    SvaraRadera