24 september 2015

Nytt jobb

För två veckor sedan var jag på intervju, förra veckan ringde de och erbjöd mig jobbet och igår tackade jag ja! Som jag skrev på facebook igår så är jag tacksam för förtroendet, förväntansfull och taggad inför arbetet som projektledare för Umeåregionens turismprojekt Effekt - Utveckling av besöksnäringen i Umeåregionen.

Projektet som är treårigt syftar till att ta vara på de positiva effekterna av Umeå 2014 (kulturhuvudstadsåret). Vi, dvs min medarbetare och jag, ska bl a jobba med destinationsutveckling med hållbarhet i fokus (tema kultur- och naturturism), marknadsetablering och marknadsföring samt samverkan mellan turistiska företag. Hur spännande som helst.

Jag börjar så smått redan i oktober samtidigt som jag fasar ut mig ur Stiftelsen Navet som jag för närvarande utför uppdrag åt.

Ända sedan jag var ung har jag haft som vana att vi skol- eller kursstarter förse mig med en ny penna och ett anteckningsblock. Jag har fortsatt med det som vuxen när jag stått inför ett nytt jobb eller projekt. Så även denna gång. Till "Brödkult i Västerbotten" köpte jag en lindgrön bok men nu fick det bli en marinblå. Redan till frukost plockade jag fram och tummade på den.

Fortsättning följer!


1 kommentar: