26 februari 2016

Tävlingsbidrag

Företaget Vindelnrökt i Vindeln utlyste en Instagramtävling som gick ut på att ta en bild på en maträtt där man använt en av deras produkter. Detta är mitt bidrag - våffla med tunnskivad skinka, crème fraîche och picklad rödlök. Superenkel och god lunch. Vann gjorde en tjej som gjorde fyra varianter av Vindelntapas.

Vindelnrökt har utvecklats mycket det senaste året och förutom de nyheter som fyller affärernas charkdiskar har de även öppnat en gårdsbutik i centrala Vindeln. Jag har varit förbi ett par gånger då jag haft ärenden inåt landet i samband med jobbet.

Förutom att röka och sälja tar de även emot kött för rökning. Jag har själv lämnat in kött där för första gången - två mufflon- och en kronhjortsstek. Hämta det gör jag nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar