25 april 2016

Trädgårdsinspiration


I helgen har jag varit på besök hos dottern och mågen i Stockholm och som planerat blev det även en tur till Trädgårdsmässan i Älvsjö. Det är så roligt att se att trädgårdsodling engagerar så många människor. Dottern och jag var ute i god tid vilket vi var glada för när vi såg hur kön till entrén började växa sig allt längre.

Mässans behållning var visningsträdgårdarna och balkongutsmyckningarna. Trenden med Urban farming håller i sig och växer sig allt starkare. 

Jag var duktig på att hålla mig till de frösorter jag bestämt mig för att handla innan mässan ända tills besöket på Zetas på vägen tillbaka. Glädjande nog fick jag tag på fröer till en rabatt som jag blev inspirerad till vid ett besök i Österlen i höstas. Lite mer om den senare i vår.

Nu är jag i Jönköping tillsammans med min arbetskamrat Hanna. Vi deltar i Swedish Workshop som är ett event där reseagenter träffar destinationsföreträdare och företag i Sverige. Idag har vi lyssnat på föredrag och varit på mingel på länsmuseet. Imorgon ska vi "speeddejta" agenter från bl a Nederländerna, Spanien, England och Tyskland och berätta vad vi har i vår region som skulle passa deras kunder. Men först lite sömn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar