7 april 2016

Våren är på väg

  
Våren är på väg! Så himla skönt. Nu kan jag ta mina rundor runt udden även om jag här och där får pulsa i lite sorbetliknande snö. Det känns extra skönt med ljuset eftersom jag sedan i höstas pendlat till mitt nya jobb i Umeå. Det har varit mörkt när jag farit och mörkt när jag återvänt. Jag har verkligen saknat mina promenader.

Nu senast hittade jag ett färggrannt vinglas som tinat fram. Helt intakt var det. Jag ställde det på en hög stubbe och förhoppningsvis hittar ägaren igen det.

Här och var var jag iakttagen av hjortar. De följde mig vaksamt, beredda på att fly om jag skulle få för mig att vända stegen mot dom. Visst är det väl fantastiskt att vi har så mycket vilt så tätt inpå?! Hoppas ni också får syn på dom när ni gör en lov ut på Järnäshalvön. För visst gör ni det nu och då? Om inte så är det ett utflyktstips nu i vår. En ryggsäck med termos, ett par smörgåsar och eventuellt en kikare och jag lovar att ni återvänder hem fulla med ny energi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar