18 oktober 2016

@sirpakarki

Idag har vi, dvs Hanna och jag som jobbar med Projekt Effekt anordnat en Instagramworkshop för företag och organisationer som jobbar inom besöksnäringen. Workshopen hölls av Åse Thelander på Jo Kommunikation. Så bra och inspirerande! Vi fick mycket bra tips och fick dessutom öva lite praktiskt på att lägga ut bilder och rörligt material bl a med den nya funktionen där man kan göra s k "stories", precis som på Snapchat.

Jag vet faktiskt inte om jag tidigare skrivit om att jag har ett instagramkonto. Det har jag - @sirpakarki. Vill du så kan du följa mig där.

Jag hittar jättemycket inspiration till alla möjliga saker på Instagram - resmål, böcker att läsa, maträtter mm. Här är några av mina favoriter:
@visitumea - så klart. Min arbetsplats.
@life.by.linus - fantastiska bilder från Småland
@costas_of_sweden - bästa kaffet i Umeå
@westerbottenwildlife - fantastiska djur- och naturbilder från länet
@blaeld - Katarina tar så fina bilder på det hon skapar och säljer i Tavelsjö
@abranetslimousin - favoritgårdsbutiken i Hörnsjö
@lemmelkaffe - kolla in kontot så förstår ni varför!
@gronaskafferiet - Karoline inspirerar mig att laga mera gröna rätter

Har du några tips på bra konton att följa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar