21 februari 2017

Göteborgsvisit

I helgen var jag på besök hos dottern i Göteborg igen. Ett grått täcke som inte lättade på hela tiden hade lagt sig över staden. Jag strosade som vanligt runt i den vackra kyrkogården som ligger alldeles intill lägenheten. Ut ur diset reste sig alla stora, kala träd. Otroligt suggestivt. En lycka för mig som gillar grått och inte har något emot några disiga dagar då och då.

Skälet till min tripp var att dottern fyllde jämnt. Tänk att det redan gått 30 år sedan vi blev föräldrar! I vanliga fall brukar jag inte reflektera över tid som går och min egen ålder. Jag minns själv när jag fyllde 30 och blev överraskad med ett par grisar. Det var ju igår. Eller?

Grattis älskade barn! Ha en bra resa tillsammans med bästa mågen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar