14 februari 2017

Stadshelg

Under den gångna helgen stannade jag kvar i Umeå för ovanlighetens skull. Just den här helgen hände det mycket i stan; konserter, vernissager, snöskulpturtävling mm.

Jag avslutade veckan och inledde helgen med ett besök på Gotthards krog tillsammans med en god vän. Gotthards är en av mina favoritrestauranger och jag gillar deras gröna koncept med att ha köttet och fisken som tillbehör. Förrätten "Pusan" var något av de godaste jag ätit på länge!

Lördagen ägnade jag åt att "snapchatta" för Visit Umeå (som jag jobbar för) och att fota skulpturerna och folkminglet. Solen sken från en klarblå himmel och det var mycket folk som strosade efter Rådhusesplanaden för att titta på skulpturerna. För tredje gången var det team Apelsin som tog hem priset. Denna gång fick de både juryns och publikens pris för "Go green like me you must".

På lördagkvällen umgicks vi med sonen och sonhustrun som precis kommit hem från en tre veckor lång resa. Vi varvade middagen med att göra halloumi på spisen. Ett blogginlägg om detta kommer inom kort.På söndag besökte en kompis och jag Västerbottens museum för att vara med på vernissagen av Johannes Samuelssons utställning "Johannes och vänner".


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar