18 juli 2017

R.I.P. kompis

Gårdagen började med strålande sol och det var ovanligt varmt för denna sommar. Jag klagar inte på vädret. Vi här ute vid kusten tycks ha haft hyfsat även om den riktiga värmen saknats.

Det enda mörka molnet den senaste tiden har varit Lilljaffa. Det började med utslag runt midsommar. Veterinären konstaterade sk Hotspot som är en bakterie som hundar har men som sprider sig i fukt och värme. Scahmponering, tabletter och antibiotika följde men förra veckan fick hon tillbaka det under svansroten och då upptäckte vi också att hon var svullen där bak. Hela helgen har hon haft ont och varit orolig och Båtbyggar´n for till veterinären igen igår. Därifrån ringde han och meddelade att de hittat en tumör och att det gemensamt tagit beslut om att det var bäst att hon fick somna in. Sorgligt! Rest in peace Jaffa. Promenaderna runt udden blir inte riktigt de samma utan dig.

Vi har inte varit utan hund sedan början av 1980-talet. Nu får vi glädjas åt Ollis och Karins Tyra och Minna. Visst är det en fin bild på dom alla tre när de sitter och väntar på varsitt tuggben?


2 kommentarer:

  1. Klokt beslut, men det är så sorgligt och blir så tomt!

    SvaraRadera
  2. Ja det blir verkligen tomt!
    Hoppas du har en bra sommar.

    SvaraRadera